Horren voor ramen
Inzethor Loes

De ideale toepassing voor draai- en kiepramen die naar binnen opendraaien. Te plaasen zonder gereedschap.


Adviesprijs
€ 85,00
Vanaf
€ 62,00
Nu 30% korting

Voorzethor Sanne

Eenvoudig in gebruik. Speciaal voor naar binnen draaiende en kiepramen. Het alternatief voor een rolhor.


Adviesprijs
€ 111,00
Vanaf
€ 80,00
Nu 30% korting

Rolhor raam Lotte

Zeer gemakkelijk te bedienen en kan worden gebruikt voor ramen en dakramen. Wind- en tochtvast en perfect passend.


Adviesprijs
€ 112,00
Vanaf
€ 81,00
Nu 30% korting

Geen last meer van muggen, vliegen of pollen

Last van muggen, vliegen of ander ongedierte tijdens de zomermaanden? Met de horren voor enkele deuren van Bruynzeel zijn deze plaagdieren binnen de kortste keren buitenspel gezet. Dankzij onze verfijnde horsystemen voor enkele deuren heb je altijd een beschermende laag tussen je woning en de tuin of terras. Op die manier is het mogelijk om je woning toch van frisse lucht te voorzien zonder dat de insecten naar binnen kunnen.

Hor voor enkele deur kopen

Niet alleen koop je een hor voor enkele deuren snel en voor een scherpe prijs, onze producten zijn bovendien ook nog makkelijk door je zelf te installeren. Dankzij een bijgeleverde handleiding en het gebruiksgemak, heb je in no time zelf je horen voor de enkele deuren van je woning hangen.

Type hor voor enkele deur of raam

Wij hanteren drie type horren voor de enkele deur. Deze verschillende types horren worden op een andere manier boven of aan de enkele deur bevestigd. De drie types die Bruynzeel verkoopt voor deuren zijn lamellenhorren, magneethorren en vaste deuren. Ieder van deze drie horren heeft weer diverse eigenschappen die, afhankelijk van je wensen, passen bij de deur. Benieuwd naar de specificaties per hor? Hieronder leggen we het kort aan je uit.